Priporoči XTR in prisluži 15 EUR!

Pri Marvalu verjamemo, da se dobro blago samo hvali 🙂 in da reklame, ne glede na to kako barvite so in kako nasmejane so osebe v njih, ne morejo o izdelku povedati toliko kot lahko nekdo, ki je izdelek kupil. Zato smo za vas pripravili posebno akcijo, ki bo trajala neomejeno :).

Če ste ponosni lastnik katerega od naših sesalnikov in ste z njim zadovoljni, povejte to svojim prijateljem, znancem, sorodnikom in priporočite naš najnovejši sesalnik Marval XTR-Speedy, na kratko kar XTR  … mi pa vas bomo nagradili s tem, da bomo vašemu naslednjemu nakupu odbili 15 EUR od skupne vrednosti nakupa :). Vse kar morate narediti je, da nam s pomočjo spodnjega obrazca sporočite komu ste (ali še boste :)) ob kavici, nedeljskem kosilu ali sprehodu ob obali 😉 pohvalili in priporočili naš XTR.

Vaši podatki in podatki osebe, ki ji bomo priporočeni, bodo shranjeni v naši bazi podatkov in če se oseba, ki ste ji pohvalili naše izdelke, v roku 60 dni obrne na nas z naročilom ali željo po predstavitvi sesalnika XTR, vas bomo obvestili o vašem 15 EUR vrednem znižanju ob naslednjem nakupu :).

 

Powered by WordPress | Designed by: All Premium Themes | Thanks to wordpress themes free, Best Free WordPress Themes and Free WordPress Themes